Eski sevgiliye intikam siparişi! Kurye tutulması yaşandı

Bir kişi, ayrıldığı kız arkadaşının evine kapıda ödeme yöntemiyle çok sayıda yemek siparişi verdi. Kapıyı açan olmayınca, onlarca kurye ödeme almak için sokakta bekledi. Kuryelerin evin önünde beklemesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.

Eski sevgiliye intikam siparişi! Kurye tutulması yaşandı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İzmir’in Balçova ilçesi Onur Mahallesi Çimen Sokak’ta meydana gelen olayda, ismi belirlenemeyen bir kişi, ayrıldığı kız arkadaşının adresine kuryeler aracılığıyla peş peşe yemek siparişleri verdi. Ancak kapıyı açan olmayınca, kuryeler ödeme için evin önünde beklemeye başladı.

Siparişlerin yetiştirilmesi için bekleyen kuryelerin sayısı arttıkça, evin önünde ilginç bir kalabalık oluştu. Gülümseten bu manzara, yoldan geçenlerin dikkatini çekti ve olay cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Her yeni gelen kurye, evin önündeki kalabalık karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Sosyal medyada paylaşılan görüntüler büyük ilgi gördü ve birçok kişi bu ilginç durumu "Eski sevgiliye intikam siparişi" notuyla paylaştı. Ancak siparişlerin tutarı ödenmediği için kuryeler geri dönmek zorunda kaldı.

Polis yetkilileri, olayla ilgili herhangi bir şikayet alınmadığını belirtti. Dolayısıyla, şu an için polisin aradığı herhangi bir şüpheli bulunmamakta.

Eski sevgiliye intikam siparişi! Kurye tutulması yaşandı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.