Patiswiss, Türkiye’nin gündemine bomba gibi düştü! Tepkilerin ardından istifa geldi

Patiswiss‘in yönetim kurulu başkanı Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, bir sosyal medya kullanıcısının küflü çikolata paylaşımına sert tepki gösterdi. Yaşananların sosyal medyada büyük tepki çekmesi ardından Migros’tan sonra bir diğer süpermarket firması Carrefour da Patiswiss ürünlerini satıştan kaldırdı.

Patiswiss, Türkiye’nin gündemine bomba gibi düştü! Tepkilerin ardından istifa geldi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ankara merkezli çikolata fabrikası Patiswiss’in Yönetim Kurulu Başkanı Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu, bir sosyal medya kullanıcısının küflü çikolata paylaşımı sonrası çok sert bir tepki verdi. Kullanıcının evindeki nem oranını kontrol etmesini ve marka karalama yapmaması gerektiğini savunan Tunaoğlu, “Karşında dev Migros ve biz varız” diyerek dava açma tehdidinde bulundu.

 

MİGROS RAFTAN İNDİRDİ

Bu sözlerin ardından Migros, Patiswiss ürünlerini Migros Mobil uygulamasından kaldırarak Tunaoğlu’na ve şirkete tepki gösterdi.

 

CARREFOUR DA SATIŞLARI DURDURDU

Türkiye’nin en büyük süpermarket firmalarından biri olan Carrefour da Migros gibi Patiswiss marka ürünleri satıştan kaldırdı. Carrefour’un internet mağazasından yapılan aramada ürünlerin siteden tamamen silindiği görüldü.

İSTİFA ETTİ

Patiswiss Yönetim Kurulu Başkanı Elif Aslı Yıldız, sosyal medya hesabında istifa ettiğini açıkladı.

Patiswiss Yönetim Kurulu Başkanı Elif Aslı Yıldız'ın sosyal medya paylaşımında şunları söyledi:

" Her şeyin önüne koyduğum tüketicilerimizden birini, hatalı bir cevapla üzdüm. Özellikle her geçen yıl kadın istihdamını artırmayı, iş hayatındaki eşitliğini savunmayı kendine misyon edinmiş biri olarak hemcinsime vermiş olduğum hatalı cevabın savunması olmayacağını elbette biliyorum. Bu yaptığımın çok yanlış bir davranış olduğunu sonuna kadar kabul ediyor, yaşanan bu tatsız hadise nedeniyle başta kendisinden, sonrasında tüm tüketicilerimizden ve değerli kamuoyundan samimi bir şekilde özür diliyorum. Samimi özrümün bir yansıması olarak bugün itibarıyla Yönetim Kurulu Başkanlığı görevimden ayrılıyorum. Görev değişikliği, Yönetim Kurulu kararıyla hızlıca ilan edilecektir. Saygılarımla,Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu"

Patiswiss, Türkiye’nin gündemine bomba gibi düştü! Tepkilerin ardından istifa geldi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.