Şanlıurfa'da otobüs klimaları açıldı!

Gazete İpekyol bugün hava sıcaklığının 40 dereceyi bulduğu Şanlıurfa’da otobüslerdeki klimalarının çalışmamasında dolayı vatandaşların mağdur olduğunu gündeme getirmişti. Haberin ardından Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinden açıklama geldi. Belediye toplu taşımalarda klima sistemlerinin 1 Haziran tarihini beklemeden bugün itibariyle açtığını duyurdu.

Şanlıurfa'da otobüs klimaları açıldı!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gazete İpekyol bugün hava sıcaklığının 40 dereceyi bulduğu Şanlıurfa’da otobüslerdeki klimalarının çalışmamasında dolayı vatandaşların mağdur olduğunu gündeme getirmişti.

 Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi konuya ilişkin sosyal medya hesabından bir açıklama geldi. 

Büyükşehir Belediyesi, erken gelişen iklim şartları sebebiyle toplu taşıma hizmetlerinde vatandaşların daha konforlu bir seyahat sağlayabilmesi adına klima sistemlerini 1 Haziran tarihini beklenmeden bugün itibariyle açtı.

Belediye tarafından yapılan açıklamada, "Erken gelişen iklim şartları sebebiyle toplu taşıma hizmetlerinde hemşehrilerimizin daha konforlu bir seyahat sağlayabilmesi adına iklimlendirme ve klima sistemlerimiz 1 Haziran 2024 tarihi beklenmeden bugün itibariyle açılmıştır. Klima sistemlerinin aktif olarak kullanılmadığı araçların plakalarını çağrı merkezimiz ve sosyal medya kanallarımızla bizlere iletebilirsiniz." ifadelerine yer verildi.

 

Şanlıurfa'da otobüs klimaları açıldı!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.