AK Parti'de bir istifa haberi daha!

AK Parti'de il başkanlarından istifa haberleri gelmeye devam ediyor. Rize ve Adıyaman il başkanlarının istifasının ardından Batman il başkanı da istifa ettiğini açıkladı. Kulislerde istifa anlamının görevden alınma anlamına geldiği konuşuluyor.

AK Parti'de bir istifa haberi daha!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BATMAN- AK Parti’de yerel seçim yenilgisinin ilk faturası il başkanlarına kesildi. 

Bugün Rize ve Adıyaman il başkanları parti genel merkezinden af isteyerek istifa ettiklerini açıklamıştı. 

Bunun ardından bir istifa haberi de seçimlerde DEM Parti’nin kazandığı Batman’dan geldi. Batman İl Başkanı Av.A.Akif Gür Ak Parti Genel Merkezinden affını isteyerek istifa ettiğini duyurdu.

Akif Gür istifa haberini şu sözlerle açıkladı:

‘’27 Aralık 2018’dn beri Büyük bir onur ve şerefle yürüttüğüm Batman İl Başkanlığı görevimden Cumhurbaşkanımızın ve Genel Merkezimizin elini rahatlatmak amacıyla görevden af talebim, yapılan istişare ve değelendirmeler sonucunda kabul edilmiştir. Bizde görev istenmez, verilir. Bugüne kadar teşkilatta hangi görevde bulunduysak, tüm bu görevleri bir dava eri şuuruyla Genel Başkanımız  ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’a olan özel sevgi ve muhabbetimizle en iyisini yapma gayretinde olduk. Bu süreçte birçok bakanımızı Batmanımızda ağırladık, Batmanımıza yapılacak yatırımlarla ilgili çok gayretli çalışmalarda bulunduk. İl Başkanlığımız süresince Sayın Cumhurbaşkanımızı 3 kez Batmanımızda ağırlama şerefine nail olduk. 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde büyük bir zafer kazandık. Memleketimizin sorunlarını şova kaçmadan herhangi bir reklam çalışmasına kurban edilmesine müsaade etmeden tevazuyla samimiyetle çözme gayreti içinde olduk. Son Mahalli İdareler seçiminde ilçeler bazında başarı elde etsek de il merkezimizde beklemediğimiz bir sonuçla karşı karşıya kalmamız bizleri derinden etkiledi. Sandığa gitmeyen seçmenimizin bizlere verdiği mesajı seçim sonuçlarıyla beraber kabul edip başımızın tacı yaptık. Bundan sonraki sürecin daha sağlıklı yürütülebilmesi için davamızın ve partimizin bir neferi olarak, Genel Merkezimizden onurla yürüttüğüm İl Başkanlığı görevinden affımı istirham ettim. Elbette görev istenmez verilir düsturuyla hareket ettiğimizden bu bizim için bir son değil, aksine bir başlangıçtır. Allah’ın izniyle bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Ak davamız, Sayın Cumhurbaşkanımız ve memleketimizin selameti için mesai mefhumu gözetmeden çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle bugüne kadar dualarıyla bizlere desteklerini esirgemeyen çok kıymetli hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. 

Bu kutlu davaya hizmet etme imkanı veren Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN başta olmak üzere, görevde bulunduğum süre zarfında şahsımıza güven ve desteklerini esirgemeyen Genel Merkez Teşkilat Başkanımız Sn. Erkan KANDEMİR’e, Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nden sorumlu Teşkilat Başkan Yardımcımız Sn. Abdullah AĞRALI’ya, İl Koordinatörümüz Sn. Recep ŞEKER’e, Önceki Koordinatörlerimiz Sn. Cemil YAMAN VE Sn.Esat NUHOĞLU’na, Milletvekilimiz Sn.Ferhat NASIROĞLU’na Şükranlarımı sunuyorum.

Küresel güç olma yolunda ilerleyen ülkemiz ve Batmanımız için gece gündüz demeden hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan her kademedeki cefakar bütün teşkilat mensuplarımıza en derin muhabbetlerimi ve teşekkürlerimi iletiyorum.

Sevgi, Saygı ve Muhabbetlerimle”.

AK Parti'de bir istifa haberi daha!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.