reklam alanı

Şanlıurfalı gençler dikkat! Bu şifreyi çözen MİT’te işe girecek

MİT personel alımı için şifreli mesaj yayınladı. MİT’te işe girme hayali kuran Şanlıurfalı gençler, bu şifreyiz çözdüklerinde işe girebilecek. İşte o şifre…

Şanlıurfalı gençler dikkat! Bu şifreyi çözen MİT’te işe girecek

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT),  personel alımı için “Bu kariyer bir hayal ürünü değil” ana teması ile yeni bir kariyer videosu yayınladı.

MİT’in yeni kariyer videosu; cep telefonuna ‘MİT personel alacak’ son dakika haberinin düşmesi üzerine bir gencin Teşkilat’ta çalıştığını hayal etmesi ile başlıyor.

Bir gencin hayali üzerinden anlatılan videoda, MİT’in bir önceki “Peşindeyiz” videosundan farklı olarak, kurum içindeki farklı başkanlık ve uzmanlıkların birbiri ile nasıl koordineli çalıştığı anlatılıyor. Farklı çalışma konularının, tek bir amaç için ortak bir çerçevede buluşularak nasıl operasyonel faaliyete dönüştürüldüğü gösteriliyor.

VİDEO BAŞVURU YAPACAK ADAYLARA HİTAP EDİYOR

MİT, yeni videosu ile İstihbarat Uzmanı, Analist, Dil Uzmanı, Mühendis/Teknik Personel, İHA Personeli, Takip Memuru kadrolarına başvuru yapacak adaylara hitap ediyor. Yeni yayınlanan kariyer videosunda Teşkilat içinde yer alan her kadronun her alanda birlik içinde çalıştığı vurgulanıyor.

ŞİFREYİ ÇÖZEN ŞANLIURFALILAR İŞE GİREBİLECEK

Teknolojiyi en ileri seviyede kullanan Milli İstihbarat Teşkilatı bunu kariyer videosuna da taşıdı. Yeni kariyer videosunda kriptolojiye de yer verildi. Genç beyinlere “Sezar şifreleme” ve “HTML kodlama” yöntemi ile çözecekleri bir mesaj verildi. Ayrıca, videoda mesajın bilinçaltına yerleşmesinin sağlandığı “25. Kare” tekniği de kullanıldı. MİT’te işe girmek isteyen Şanlıurfalı gençler, bu şifreyi çözmeyi başarınca işe girebilecekler.

BAŞVURULAR ONLİNE OLARAK YAPILACAK

MİT için başvurular mit.gov.tr/ikBasvuru/ui/cv.aspx adresinden yapılabilecek. Aranan meslek dalları ise mit.gov.tr/kariyer.html adresinde yayınlandı. 

Genel başvuru yapabilmek adaylarda aranan şartlar şu şekilde:

-Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak

-35 yaşını doldurmamış olmak

-En az üniversitelerin örgün eğitim veren meslek yüksekokulu programlarının birinden ön lisans mezunu olmak (Yurt dışı mezuniyetlerinde YÖK denkliği aranmaktadır)

Şanlıurfalı gençler dikkat! Bu şifreyi çözen MİT’te işe girecek

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.