reklam alanı

Şanlıurfa’daki seçimde son dakika gelişmesi! Tek kişilik liste

Şanlıurfa Kent Konseyi seçimlerinde son dakika gelişmesi yaşandı. Demokratik Kent Girişimi, yasal hakların korunması adına yalnızca tek kişilik bir yönetim kurulu listesi sunarak oy kullanmayacaklarını açıkladı.

Şanlıurfa’daki seçimde son dakika gelişmesi! Tek kişilik liste

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa Kent Konseyi seçimlerinde son dakika gelişmesi yaşandı. 11. Olağan Genel Kurul seçimlerinde usulsüzlük ve şaibe iddialarının ardından Şanlıurfa İdare Mahkemesi, yürütmeyi durdurma kararı almıştı. Bu karar doğrultusunda, seçimin yeniden yapılmasına karar verilmiş ve tarih olarak 1 Şubat Cumartesi (bugün) saat 10.00 belirlenmişti. Yenilenen seçim, Mehmet Akif İnan Konferans Salonu'nda gerçekleştiriliyor.

Bugün saat 10.00’da başlayan seçimde, Kent Topluluğu Başkan Adayı Süleyman Hartavioğlu tek listeyle yarışacakken, Demokratik Kent Girişimi son dakika açıklaması yaptı. 

TEK KİŞİLİK LİSTE

Demokratik Kent Girişim, yasal hakların korunması adına yalnızca tek kişilik bir yönetim kurulu listesi sunduklarını ve bu nedenle oy kullanmayacaklarını duyurdu. 

Başkan adayı olarak Müslüm Saraçoğlu'nun yer aldığı listede, yönetim kurulu üyeliğine Ferhat Demir’in aday gösterildiği bildirildi.

Şanlıurfa’daki seçimde son dakika gelişmesi! Tek kişilik liste

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.