Şanlıurfa’da her gün 500 aileye iftar

Şanlıurfa’da engelli bireyler, yalnız yaşayan yaşlılar ve yemek yapamayan diğer ihtiyaç sahiplerinin adreslerine iftar yemeği dağıtımı gerçekleştiriyor.

5

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Ramazan ayında engelli bireyler, yalnız yaşayan yaşlılar ve yemek yapamayan diğer vatandaşları da unutmadı.

Ramazan ayının maneviyatına uygun olarak toplumsal dayanışmayı artırmayı amaçlayan Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Sosyal Yardım Dairesi Başkanlığı, Cumhuriyet Sosyal Tesisleri'nde BELTUR Genel Müdürlüğü personelleri tarafından özenle hazırlanan iftar menülerini, engelli bireyler, yalnız yaşayan yaşlılar ve yemek yapamayan diğer bireylerin adreslerine kadar ulaştırıyor. Böylece vatandaşlar, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin iftar menüsü sayesinde oruçlarını rahatlıkla açabiliyorlar.

‘Ramazan Paylaşmaktır’ şiarıyla hareket eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi her gün 500 aileye, iftar yemeği ulaştırıyor. Ramazan ayı boyunca devam edecek bu hizmet, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nin hem Ramazan ayında hem de diğer zamanlarda ihtiyaç sahibi vatandaşların yanlarında olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor.