reklam alanı

Yeni resmi tatil geliyor! Okullar ve kamu kurumları tatil olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Nevruz kutlamalarındaki açıklamalarının ardından, Nevruz Bayramı’nın resmi tatil olması yönünde ilk adım atıldı. Okullar ve kamu kurumları için yeni bir resmi tatil geliyor.

Yeni resmi tatil geliyor! Okullar ve kamu kurumları tatil olacak

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Nevruz kutlamalarında yaptığı açıklamaların ardından, Nevruz Bayramı’nın resmi tatil ilan edilmesi yönünde ilk somut adım atıldı. 

AK Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram, 21 Mart’ın “Nevruz Günü Tatili” olarak kabul edilmesi için Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne (TBMM) kanun teklifi sundu. Okullar ve kamu kurumları için yeni bir resmi tatil geliyor.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen 21 Mart Nevruz Günü Anma Programı'nda, 21 Mart'ın bayram olarak ilan edilmesini teklif ettiğini belirterek, "Sizin heyecanınızı görünce burada bir kamuoyu yoklaması yapsak 21 Mart'ı biz de baharın ve kardeşliğin bayramı olarak ilan etmeye var mısınız? Teklifi cumhurbaşkanı olarak parlamentoya sunmaya varım. Cumhur ittifakı olarak hep birlikte bu adımı atalım. Nevruz'a inananlar eğilmez. Biz dik duracağız dikleşmeyeceğiz. Kalplerimizde hüzünle uğurlamaya hazırlandığımız Ramazan'ı tebrik ediyorum" demişti.

Yeni resmi tatil geliyor! Okullar ve kamu kurumları tatil olacak

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.