Şanlıurfa’da uyuşturucuya geçit yok! Yüzlerce şahıs sorgulandı

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince "Narko Alan" uygulaması gerçekleştirildi. Operasyonlarda yüzlerce şahıs ve araç sorgulanıp kontrol edildi.

5

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Narkotik Birimleri, uyuşturucuyla mücadele kapsamında denetimlerine aralıksız devam ediyor.

Bu kapsamda, Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak'ın katılımı ve İl Emniyet Müdürü Sayın Atilla Aksoy'un koordinasyonunda, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Şube Müdürlüğü ekiplerince 23 Nisan Perşembe günü saat 20:30 ile 22:00 arasında "Narko Alan" denetimi gerçekleştirildi.

5 farklı noktada gerçekleştirilen denetimlerde, ekipler tarafından 681 şahıs ve 221 araç kontrol edildi.

“SUÇ ÖRGÜTLERİNE TAHAMMÜLÜMÜZ YOK”

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Suçta kibirlenen, kendini hukukun üstünde gören suç örgütlerine asla tahammülümüz yok! Her alanda olduğu gibi Narkotik Suçlarla ile mücadelemizde azim ve kararlılıkla devam etmektedir. Şehrimizin güvenliği ve sizlerin huzuru için; günün 24 saati, haftanın 7  günü, 4 mevsim 365 gün sahadayız…”

📍 İl Merkezi

İl Emniyet Müdürlüğümüzce, Narkotik Suçlarla Mücadelemiz kapsamında, Valimiz Sayın Hasan Şıldak'ın katılımları ve İl Emniyet Müdürümüz Sayın Atilla Aksoy'un koordinasyon ve yönetimde;

🗓️ 23.04.2025 günü 20.30/22.00 saatleri arasında;

📌 5️⃣ Farklı Noktada… pic.twitter.com/Q4sevKSf5A

— Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü (@SanliurfaEmnMd) April 24, 2025