reklam alanı

Şanlıurfalı sporcular 45 ülkeyi geride bıraktı!

Antalya’da düzenlenen ve 45 ülkeden 3 bin 500 sporcunun katıldığı Dünya Kickboks Şampiyonası'nda Şanlıurfalı sporculardan ikisi dünya şampiyonu olurken, ikisi de dünya üçüncüsü oldu.

Şanlıurfalı sporcular 45 ülkeyi geride bıraktı!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞANLIURFA- Antalya’da düzenlenen ve 45 ülkeden 3 bin 500 sporcunun katıldığı Dünya Kickboks Şampiyonası'nda Haliliye’den sporcular büyük bir başarıya imza attı. 

Şanlıurfalı sporcular 45 ülkeyi geride bırakarak 4 madalya birden kazandı. 

Şampiyonada Fatma Nursev Akaltun ve Muhittin Akaltun, kendi kategorilerinde dünya şampiyonu olurken, Yusuf Fısto ile Muratcan Akaltun ise dünya üçüncülüğü elde etti.

Haliliye Belediyesi konuya ilişkin yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: 

“Gururluyuz! Antalya’da düzenlenen ve 45 ülkeden 3 bin 500 sporcunun katıldığı Dünya Kickboks Şampiyonasında; Fatma Nursev Akaltun ve Muhittin Akaltun Dünya Şampiyonu, Yusuf Fısto ve Muratcan Akaltun Dünya Üçüncüsü oldu.  Haliliye’mizin adını zirveye taşıyan sporcularımızı ve teknik ekibimizi tebrik ediyoruz.”

Şanlıurfalı sporcular 45 ülkeyi geride bıraktı!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.