reklam alanı

Komisyon önerisi Cumhur İttifakı’nı karıştırdı

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, MHP lideri Devlet Bahçeli’nin “Meclis’te komisyon kurulsun” önerisini eleştirerek, “Bu mesele Meclis’e taşınırsa içinden çıkılamaz bir hal alır” dedi.

Komisyon önerisi Cumhur İttifakı’nı karıştırdı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, partisinin genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin önemli değerlendirmelerde bulundu. 

Cumhur İttifakı ortağı olan Destici, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “Kürt meselesi Meclis’te ele alınmalı, komisyon kurulsun” şeklindeki teklifine karşı çıkarak dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

DESTİCİ: KÜRT SORUNU DEĞİL TERÖR SORUNU VARDI”

Türkiye'de bir Kürt sorunu olduğu iddiasını reddeden Destici, asıl sorunun terör olduğunu ve bu sorunun da devletin kararlı mücadelesiyle sona erdiğini söyledi. 

Destici, “Bu ülkede eğer 'Bir Kürt sorunu var' denilip bu Meclis'e ya da başka bir yere getirilirse artık mesele işin içinden çıkılmaz bir hal ve boyut alıyor. Bu ülkede bir Kürt sorunu yoktur. Bir terör sorunu vardır ve bu sorun da kahraman Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kahraman güvenlik güçleri tarafından bitirilmiştir, kökü kazınmıştır ve zaferle sonuçlanmıştır” dedi.

“MECLİS’E TAŞINIRSA İÇİNDEN ÇIKILAMAZ”

Destici, sözlerinin devamında Bahçeli'nin komisyon teklifine doğrudan gönderme yaparak, “Bu iş Meclis’e getirilirse, hele de bu şekilde ele alınırsa işin içinden çıkılamaz. Artık böyle bir sürece yeniden girilmemeli. Türkiye bu tecrübeyi geçmişte yaşadı, ağır bedeller ödedi. Devletimiz terörü bitirmiştir, artık bu mesele kapatılmalıdır” diye konuştu.

Destici’nin bu çıkışı, Cumhur İttifakı ortakları arasındaki görüş ayrılıklarını bir kez daha gündeme taşıdı.

 

Komisyon önerisi Cumhur İttifakı’nı karıştırdı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.