reklam alanı

Şanlıurfa’da öğretmenler sahneye çıkıyor! "Delisi Kalmayan Köy"...

Şanlıurfa’da sadece öğretmenlerden oluşan tiyatro topluluğu, uzun süredir hazırlandıkları "Delisi Kalmayan Köy" adlı oyunla 4 Haziran’da sahneye çıkmaya hazırlanıyor.

Şanlıurfa’da öğretmenler sahneye çıkıyor! "Delisi Kalmayan Köy"...

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa’da eğitim alanında bir ilk olma özelliği taşıyan ve yalnızca öğretmenlerin görev aldığı Öğretmen Geliştirme Merkezi (ÖGEM), sanatsal faaliyetleriyle de fark yaratıyor. Tamamı öğretmenlerden oluşan tiyatro topluluğu, uzun süredir üzerinde çalıştıkları oyunla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Topluluk, 4 Haziran Çarşamba günü saat 20.00'de, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonu'nda "Delisi Kalmayan Köy" adlı tiyatro oyununu sahneleyecek. Gerek konusu, gerek oyunculuk performanslarıyla dikkat çeken bu özel gösterim, Şanlıurfa’da sanata gönül vermiş herkes için kaçırılmayacak bir etkinlik olacak.

Eğitimcilerin sadece sınıfta değil, sahnede de ne kadar yetenekli ve özverili olduklarını gösteren bu anlamlı etkinliğe tüm Urfa halkı ve eğitim camiası davetlidir.

ÖGEM'in bu önemli adımı, öğretmenlerin çok yönlülüğünü ve sanatla iç içe eğitim anlayışını bir kez daha gözler önüne seriyor.

Yapılan açıklamada, "Sanatla yoğrulmuş bir akşam için 4 Haziran’da sahnede buluşalım!" ifadeleri kullanıldı.

Şanlıurfa’da öğretmenler sahneye çıkıyor! "Delisi Kalmayan Köy"...

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.