Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, 2025 yılının “Aile Yılı” ilan edilmesi kapsamında aile kurumunu güçlendirmeye yönelik yürütülen projeler hakkında bilgi verdi.
Erbaş, aile fertlerinin birlikte manevi bir yolculuk yaparak bağlarını kuvvetlendirmesini hedeflediklerini söyledi.
Erbaş, 2025 yaz tatili döneminde özel bir umre programı düzenleneceğini belirterek, bu programın yeni evli çiftlere yönelik özel imkanlar sunduğunu aktardı. Açıklamaya göre, 1 Haziran 2024’ten sonra evlenen 500 genç çiftin umre bedelinin yarısı, Müstakil Din Görevlileri ve Vakıf Çalışanları Derneği (MÜSDAV) tarafından karşılanacak.
“Eşlerden birinin umre ücreti MÜSDAV tarafından ödenecek inşallah” diyen Erbaş, bu sayede çiftlerin kutsal topraklarda birlikte manevi bir deneyim yaşamasının sağlanacağını ifade etti. Projeden, Şanlıurfa’daki çiftler de yararlanabilecek.
Kaynak: Haber Merkezi
0 Yorum