reklam alanı

Şanlıurfa'da muhtarlar seçime gidiyor!

Şanlıurfa Tüm Muhtarlar Federasyonu, 1. Olağan Genel Kongresi'ni 27 Temmuz Pazar günü gerçekleştirecek. Kongrede mevcut başkan Ümit Hanca, tek aday olarak seçime katılacak. Türkiye genelinden 50’ye yakın federasyon başkanının da genel kurula katılım sağlaması bekleniyor.

Şanlıurfa'da muhtarlar seçime gidiyor!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa Tüm Muhtarlar Federasyonu, 1. Olağan Genel Kurulu 27 Temmuz Pazar günü gerçekleştirecek.

Şanlıurfa Tüm Muhtarlar Federasyonu, Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu'na bağlı olarak faaliyet gösteren ve Şanlıurfa’nın diğer ilçelerdeki temsilcileri bünyesinde barındıran tek resmi federasyon olma özelliği taşıyor.

27 Temmuz Pazar günü yapılacak olağan genel kurulda mevcut başkan Ümit Hanca tek aday olarak aday olacak.

Genel kurul, Şanlıurfa Ziraat Odası Konferans Salonu’nda saat 11.00’de başlayacak. Seçime Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı Kadir Delibalta, Bölge Federasyon Başkanı Atif Şeran ve Türkiye’nin farklı illerinden 50’ye yakın federasyon başkanı katılım sağlayacak.

Seçime tek listeyle gidilirken, mevcut başkan Ümit Hanca’nın yeniden güven tazelemesi bekleniyor. Hanca, muhtarlık kurumunun daha güçlü temsil edilmesi ve muhtarların yerel yönetimlerde daha etkin rol alması için çalışmaya devam edeceklerini ifade etti.

Şanlıurfa'da muhtarlar seçime gidiyor!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.