reklam alanı

Şanlıurfa’da “tacizci doktor” görevden uzaklaştırıldı

Şanlıurfa’da hasta yakınına taciz içerikli mesajlar attığı öne sürülen doktor, görevden uzaklaştırıldı.

Şanlıurfa’da “tacizci doktor” görevden uzaklaştırıldı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesinde bulunan Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görev yapan operatör doktor A.Y.’nin, İ.D. isimli hasta yakınına sosyal medya üzerinden taciz içerikli mesajlar attığı iddia edilmişti.

Gelen mesajları görünce büyük şaşkınlık yaşayan İ.D., durumu eşine anlattı. Çift, doktorun yazışmalarını ekran görüntüsüyle kayıt altına alarak savcılığa ve hastane başhekimliğine gidip suç duyurusunda bulundu.

ŞANLIURFA VALİLİĞİNDEN AÇIKLAMA 

Şanlıurfa Valiliği basına yansıyan bu iddiaların ardından açıklama yaparak doktorun görevden uzaklaştırıldığını açıkladı. Valilik tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli bir doktorun hasta yakınına yönelik bazı istenmeyen davranışlarda bulunduğu iddialarını içeren haberlerin basında yer alması üzerine ilgili personel hakkında Valiliğimiz tarafından idari soruşturma başlatılmış ve görevinden uzaklaştırılmıştır. 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Şanlıurfa’da “tacizci doktor” görevden uzaklaştırıldı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.