Şanlıurfaspor’dan flaş karar! U-19 takımıyla çıkacak

Şanlıurfaspor, Ziraat Türkiye Kupası 1. Tur’da Kurtalanspor karşısına U19 kadrosuyla çıkacak.

Şanlıurfaspor’dan flaş karar! U-19 takımıyla çıkacak

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Haberlerimizi Google'da Takip Edin Gelişmelerden anında haberdar olun.
Google'da tercih edilen
kaynak olarak ekleyin

Ziraat Türkiye Kupası 1. Eleme Turu’nda Kurtalanspor ile karşılaşacak olan Şanlıurfaspor, dikkat çeken bir karara imza attı. Sarı-yeşilli kulüp, yarın saat 15.00’te oynanacak mücadeleye U19 takımıyla çıkacağını duyurdu.

Kulüpten yapılan açıklamada, lig hedeflerinin öncelikli olduğu vurgulanarak, kupa maçında genç oyunculara şans verileceği belirtildi. A Takım’dan 3-4 genç futbolcunun da kadroya dahil edileceği ifade edilirken, altyapıya olan güvenin altı çizildi.

Şanlıurfaspor’dan konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Ziraat Türkiye Kupası 1. Eleme Turu’nda yarın saat 15.00’te Kurtalanspor ile oynayacağımız karşılaşmaya, lig hedeflerimizi öncelikli görmemiz nedeniyle U19 takımımızla çıkma kararı alınmıştır. A Takımımızdan 3-4 genç futbolcumuz da bu mücadelede kadroya dâhil edilecektir. Şanlıurfaspor Kulübü olarak altyapımıza duyduğumuz güveni sahaya yansıtacak ve gençlerimizin değerli bir tecrübe kazanmasını sağlayacağız. Kamuoyunun bilgisine sunarız.”

Şanlıurfaspor’dan flaş karar! U-19 takımıyla çıkacak
reklam alanı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.