reklam alanı

Şanlıurfa’da jandarmandan kaçakçılara darbe! Tonlarca tütün...

Şanlıurfa’da jandarma ekiplerince 4 ilçede düzenlenen operasyonlarda tonlarca kaçak tütün, sigara ve çeşitli ürünler ele geçirildi.

Şanlıurfa’da jandarmandan kaçakçılara darbe! Tonlarca tütün...

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı’nın koordinesinde tütün ve alkol kaçakçılığına yönelik olarak dört ilçede eş zamanlı operasyonlar gerçekleştirildi.

Eyyübiye, Haliliye, Siverek ve Viranşehir ilçelerinde, İlçe Jandarma Komutanlıkları ile Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekiplerince 29 Ağustos - 5 Eylül 2025 tarihleri arasında düzenlenen operasyonlarda büyük miktarda kaçak malzeme ele geçirildi.

Operasyonlar kapsamında toplamda 7 bin 777 adet gümrük kaçağı sigara, 4 bin 500 kilogram kaçak tütün, 3 bin 500 cep telefonu yedek parçası, 35 kilogram nargile tütünü ve 22 kilogram kaçak çay bulundu.

Şanlıurfa İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan açıklamada, kaçakçılıkla mücadelenin aralıksız ve kararlılıkla devam edeceği belirtildi.

 

Şanlıurfa’da jandarmandan kaçakçılara darbe! Tonlarca tütün...

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.