reklam alanı

Sürpriz görüşme sonrası çarpıcı açıklama! “Kılıçdaroğlu partinin başına geçmek istiyor”

CHP'nin eski Genel Başkanı Hikmet Çetin, 'Kemal Kılıçdaroğlu partinin başına geçmek istiyor ' açıklamasını yaptı.

Sürpriz görüşme sonrası çarpıcı açıklama! “Kılıçdaroğlu partinin başına geçmek istiyor”

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile yakın zamanda bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski Genel Başkanı Hikmet Çetin, önemli bir görüşme daha gerçekleştirdi. 

Bu kez MHP'nin Seçim ve Hukuk İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız ile bir araya gelen Çetin, görüşmenin ardından dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

KILIÇDAROĞLU PARTİNİN BAŞINA GEÇMEK İSTİYOR

Sözcü’de yer alan habere göre Çetin, görüşmenin ardından yaptığı açıklamada "Kemal Kılıçdaroğlu partinin başına geçmek istiyor. Kemal Bey hiç konuşmuyor. Öyle bir niyeti olduğunu zannediyorum ama çok kötü olur, sokağa çıkamaz." dedi.

Sürpriz görüşme sonrası çarpıcı açıklama! “Kılıçdaroğlu partinin başına geçmek istiyor”

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.