reklam alanı

Şanlıurfa’da iş kurmak isteyenler için dev destek! Başvurular yarın başlıyor

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Şanlıurfa’da iş kurmak isteyenler için müjdeli bir haber verdi.

Şanlıurfa’da iş kurmak isteyenler için dev destek! Başvurular yarın başlıyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, girişimcilere 2 milyon TL’ye kadar destek verileceğini açıkladı. 

Bu destek, KOSGEB Girişimci Destek Programı İş Geliştirme Desteği kapsamında sağlanacak. Program kapsamında imalat, bilişim ve bilimsel araştırma alanlarında faaliyet gösteren girişimciler, personel giderleri, yazılım masrafları, makine-teçhizat ve kalıp alımları ile hizmet alımlarında katkı alabilecek.

Şanlıurfa’da imalat, bilişim ve bilimsel araştırma alanlarında iş kurmak isteyenler de bu destekten faydalanabilecek.

Bakan Kacır, “Bu yıl ilk iki dönemde 1.127 projeye toplam 1 milyar 620 milyon TL destek sağladık. Geri ödemeler ise 36 ay sonra başlayacak” ifadelerini kullandı.

Başvurular 1–31 Ekim 2025 tarihleri arasında kabul edilecek. Girişimciler, detaylı bilgi ve başvuru için KOSGEB’in resmi internet sitesini ziyaret edebilir.

Şanlıurfa’da iş kurmak isteyenler için dev destek! Başvurular yarın başlıyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.