İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Sağlam, şehit törenine katılmak üzere geldiği Şanlıurfa'da kurum ziyaretleri de gerçekleştirdi.
Bakan Yardımcısı Sağlam, 8 Eylül’de İzmir Balçova’da düzenlenen hain saldırıda yaralanarak tedavi gördüğü hastanede şehit olan polis memuru Ömer Amilağ’ın Eyyüp Peygamber Camii'nde düzenlenen cenaze törenine katıldı. Şehidin acılı ailesinin yanında olan Bakan Yardımcısı Sağlam daha sonra beraberinde Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak ile İl Emniyet Müdürlüğü'nü ziyaret etti.
Burada İl Emniyet Müdürü Atilla Aksoy'dan çalışmalar hakkında bilgiler alan Bakan Yardımcısı Sağlam “Kamu düzeni ve güvenliğinin temini için özveriyle görev yapan Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü personeli ve İl Emniyet Müdürü Sn. Atilla Aksoy'a teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
Kaynak: Vejdi Uluç

0 Yorum