Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Şanlıurfa İl Başkanı Ferhat Karadağ, son bir haftada kent merkezinde yaşanan ve birçok can kaybına yol açan trafik kazalarını gündeme taşımıştı.
Konuya ilişkin bir tepki de Şanlıurfa Şehir Plancıları Odası (ŞPO) Başkanı Mehmet Selim Açar’dan geldi.
Açar, son günlerde şehirde yaşanan kazaların önüne geçmek için Abide Kavşağı’ndan Fuar Kavşağı’na kadar Elektronik Denetleme Sistemleri (EDS) uygulanması gerektiğini vurguladı.
AÇAR: BU ŞEHİRDE İNSAN HAYATI BU KADAR UCUZ OLMAMALI
Şanlıurfa Şehir Plancıları Odası (ŞPO) Başkanı Mehmet Selim Açar sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, “Bu şehirde insan hayatı bu kadar ucuz olmamalı; acilen abide kavşağından, fuar Kavşağı’na kadar EDS devre alınmalıdır. Şehir içinde herkesin istediği hızla gittiği bir ulaşım sistemi kabul edilemez. Hayatını kaybeden vatandaşımıza rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum …” ifadesini kullandı.
Kaynak: Haber Merkezi


0 Yorum