Şanlıurfa’da yine köpek dehşeti! Yine çocuk yaralandı

Viranşehir’de sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan 8 yaşındaki çocuk yaralandı. Küçük çocuğun kafasına 15 dikiş atıldı.

Şanlıurfa’da yine köpek dehşeti! Yine çocuk yaralandı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Haberlerimizi Google'da Takip Edin Gelişmelerden anında haberdar olun.
Google'da tercih edilen
kaynak olarak ekleyin

Şanlıurfa’da başıboş köpek saldırılarına bir yenisi daha eklendi. 

Viranşehir ilçesine bağlı Hürriyet Mahallesinde meydana gelen olayda, 2’nci sınıf öğrencisi 8 yaşındaki S. B., köpeklerin saldırısına uğradı. Olayda şans eseri orada olan bir kadının yardımıyla çocuk sokak köpeklerinin elinden kurtarıldı. 

İddiaya göre köpeklerin saldırısında yaralanan küçük çocuk hastaneye kaldırıldı. Çocuğun kafasına 15 dikiş atıldığı, ayrıca kollarında, bacaklarında ve sırtında ısırıklar oluştuğu öğrenildi.

KÖPEK SALDIRILARI PEŞ PEŞE YAŞANDI

Şanlıurfa’da son aylarda çocuklara yönelik köpek saldırıları yeniden gündeme geldi. Haziran ayında aynı ilçede 8 yaşındaki bir çocuk köpek saldırısında yaralanırken, temmuz ayında ise Halfeti, Suruç ve Haliliye ilçelerinde benzer olaylar yaşandı.

BAKAN ÇİFTÇİ’NİN AÇIKLAMASI YENİDEN GÜNDEMDE

Ayrıca İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, geçen ay yaptığı açıklamada, 1,5 ay içerisinde sokaklarda başıboş köpek kalmayacağını belirtmişti. Açıklamanın ardından geçen süreyle birlikte, sokakların başıboş köpeklerden temizlenmesi için verilen sürenin dolmasına 15 gün kaldığı ifade ediliyor.

Şanlıurfa’da yine köpek dehşeti! Yine çocuk yaralandı
reklam alanı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.