reklam alanı

Şanlıurfa'daki bu köy yine sarı-kırmızıya boyanacak! Galatasaraylılar toplanıyor

Şanlıurfa’da geleneksel Galatasaraylılar Buluşması 8’inci kez 12 Ekim’de Tülmen Köyünde gerçekleşecek.

Şanlıurfa'daki bu köy yine sarı-kırmızıya boyanacak! Galatasaraylılar toplanıyor

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa’da geleneksel hale gelen Galatasaraylılar Buluşması, bu yıl 8’inci kez düzenlenecek. Sarı-kırmızılı taraftarlar, 12 Ekim Pazar günü Urfa’nın Tülmen Köyünde bir araya gelecek.

Organizasyon komitesinden yapılan açıklamaya göre etkinlik saat 13.00’te başlayacak. 

Her yıl yoğun katılım ve coşkuya sahne olan buluşmada Galatasaray marşları okunacak, katılımcılar sohbetler gerçekleştirecek ve çeşitli etkinlikler düzenlenecek.

Etkinliğin yalnızca Galatasaray taraftarlarına yönelik olmadığı belirtildi. Organizasyon yetkilileri, Türkiye’nin her bölgesinden, gönlü sarı-kırmızı renklere yakın olan herkesin davetli olduğunu vurguladı.

Şanlıurfa'daki bu köy yine sarı-kırmızıya boyanacak! Galatasaraylılar toplanıyor

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.