reklam alanı

Akçakale’de din görevlileri için anlamlı program

Başkan Ayhan, Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri kapsamında din görevlileriyle bir araya geldi.

Akçakale’de din görevlileri için anlamlı program

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan, 1-7 Ekim Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri çerçevesinde Akçakale Öğretmenevi Konferans Salonu'nda düzenlenen konferansa katılarak, din görevlileriyle buluştu.

Programa; Akçakale Kaymakamı Ali Cemal Altınöz ve İlçe Müftüsü İbrahim Sancar da katıldı.

Gerçekleştirilen konferansın ardından, Başkan Ayhan, Akçakale Belediyesi Sosyal Tesislerinde cami imam-hatipleri, müezzin ve Kur'an kursu öğreticileri için bir öğle yemeği düzenledi. 

AYHAN: DİN GÖREVLİLERİ TOPLUMUMUZU BİR ARADA TUTAN EN ÖNEMLİ MANEVİ DİNAMİĞİDİR

Toplumun manevi mimarları olan din görevlileri haftasını tebrik eden Başkan Ayhan, "Sizler, toplumumuzu bir arada tutan en önemli manevi dinamiklersiniz. Gece gündüz demeden, büyük bir özveriyle ifa ettiğiniz bu kutsal görevinizden dolayı hepinize şahsım ve hemşehrilerim adına şükranlarımı sunuyorum. Belediyemiz, her zaman sizlerin yanında olmaya devam edecektir." diye konuştu.

Yemekte, din görevlileriyle sohbet eden Başkan Ayhan, ilçedeki dini ve sosyal hayata dair görüş alışverişinde bulundu.

 Program, karşılıklı iyi temennilerle sona erdi.

Akçakale’de din görevlileri için anlamlı program

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.