reklam alanı

İl Başkanı Baydar Şanlıurfalıları Ankara’ya davet etti

Anahtar Parti Şanlıurfa İl Başkanı Metin Baydar, partinin kuruluş yıldönümü nedeniyle Şanlıurfalıları Ankara’ya davet etti.

İl Başkanı Baydar Şanlıurfalıları Ankara’ya davet etti

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Anahtar Parti, 1 Kasım Cumartesi günü saat 12.30’da Büyük Ankara Kongre Merkezinde 1. kuruluş yıldönümü kutlaması yapacak. 

Anahtar Parti Şanlıurfa İl Başkanı Metin Baydar, yapılacak olan bu kutlama için bir açıklama yaptı. Baydar, yaptığı açıklamada Şanlıurfalıları da Ankara’ya davet etti.

Baydar yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“Değerli Şanlıurfalı hemşehrilerimiz, kıymetli vatandaşlarımız, Anahtar Parti Şanlıurfa 
İl Başkanı Metin Baydar olarak sizleri sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Sizleri Şanlıurfa’dan 1 Kasım Cumartesi günü saat 12.30’da Büyük Ankara Kongre Merkezinde gerçekleştireceğimiz Anahtar Parti 1. kuruluş yıldönümü kutlamasına davet ediyorum. Adil özgür ve güçlü bir Türkiye hedefiyle çıktığımız bu yolda, birlik ve dayanışma içinde omuz omuza yürümeye devam ediyoruz. Bu anlamlı günde sizleri aramızda görmekten büyük onur duyacağız.”

İl Başkanı Baydar Şanlıurfalıları Ankara’ya davet etti

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.