reklam alanı

Eyyübiye'de ‘işte bu’ dedirten olay: Vatandaş istedi, belediye 10 günde yaptı!

Eyyübiye’nin Batıkent Mahallesinde, vatandaşın talebi doğrultusunda engelli rampaları standartlara uygun şekilde düzenlendi.

Eyyübiye'de ‘işte bu’ dedirten olay: Vatandaş istedi, belediye 10 günde yaptı!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

24 Haziran 2025 tarihinde Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesi Batıkent Mahallesinde yürütülen kaldırım çalışmaları sırasında, engelli rampalarının uygun şekilde yapılmadığını fark eden bir engelli vatandaş durumu Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı’na iletti.

Başvuru üzerine belediye ekipleri hızlı bir şekilde harekete geçerek yaklaşık 10 günlük yoğun bir çalışmayla rampaları engelli bireylerin güvenle kullanabileceği hale getirdi.

Vatandaş, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Kasım Gülpınar ve Fen İşleri ekiplerine teşekkürlerini sunarken, basına da engellilerin sesi oldukları için ayrıca minnettarlığını dile getirdi.

 

Eyyübiye'de ‘işte bu’ dedirten olay: Vatandaş istedi, belediye 10 günde yaptı!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.