reklam alanı

Bakan Işıkhan duyurdu: SGK işveren primi teşviki güncellendi

Bakan Işıkhan; kadın, genç ve mesleki yeterlilik belgesi sahiplerinin istihdamına destek olduklarını belirterek, işverenlerin belirli şartlara uygun istihdam ettikleri her sigortalı çalışan için aylık SGK işveren primi desteğini güncellediklerini bildirdi.

Bakan Işıkhan duyurdu: SGK işveren primi teşviki güncellendi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, sosyal medya hesabından desteklemelere yönelik paylaşımda bulundu.

Kadın, genç ve mesleki yeterlilik belgesi sahiplerinin istihdamına destek olduklarını belirten Bakan Işıkhan, işverenlerin belirli şartlara uygun istihdam ettikleri her sigortalı çalışan için aylık Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) İşveren Primi Desteğini güncellediklerini açıkladı.

İlave istihdama 7 bin 184 lira ile 64 bin 656 lira arasında destek sağlandı. Cumhurbaşkanı imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan kararla uygulama 31 Aralık 2026 tarihine kadar uzatıldı.

BAKAN IŞIKHAN: İSTİHDAMA DESTEK OLUYORUZ 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan konuya ilişkin paylaşımında; “Kadın, Genç ve Mesleki Yeterlilik Belgesi Sahiplerinin İstihdamına Destek Oluyoruz. İşverenlerin belirli şartlara uygun istihdam ettikleri her sigortalı çalışan için aylık SGK İşveren Primi Desteğini güncelledik. İlave istihdama 7 bin 184 lira ile 64 bin 656 lira arasında destek sağlıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlanan kararla uygulamamızı 31 Aralık 2026 tarihine kadar uzattık” ifadelerine yer verdi. 

Bakan Işıkhan duyurdu: SGK işveren primi teşviki güncellendi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.