reklam alanı

Şanlıurfa'da lapa lapa yağdı: Tarihi yapılar karla kaplandı

Şanlıurfa'da kar yağışı sonrası beyaza bürünen tarihi Balıklıgöl, Urfa Kalesi ve Kızılkoyun Mağaraları dron ile havadan görüntülendi.

Şanlıurfa'da lapa lapa yağdı: Tarihi yapılar karla kaplandı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa'da sabah saatlerinde etkili olan kar yağışıyla birlikte kent geneli ve Balıklıgöl çevresi beyaz örtüyle kaplandı.

 Karla kaplanan tarihi Balıklıgöl'de ortaya çıkan kartpostallık görüntüler ilgi çekti. Oluşan kartpostallık manzarayı fırsat bilen vatandaşlar Balıklıgöl'e akın etti.

 Soğuk havaya aldırış etmeyen vatandaşlar, Balıklıgöl'de bol bol fotoğraf çekerek bu anları ölümsüzleştirdi. 

Bazı vatandaşlar kar yağışının kendileri için sürpriz olduğunu belirtirken, ortaya çıkan manzaranın oldukça güzel olduğunu ifade etti. 

Kar yağışının Balıklıgöl'de oluşturduğu eşsiz görüntüler, ziyaretçilerin yoğun ilgisini çekti.

Beyaza bürünen tarihi Balıklıgöl, Urfa Kalesi ve Kızılkoyun Mağaraları dron ile havadan görüntülendi.

Şanlıurfa'da lapa lapa yağdı: Tarihi yapılar karla kaplandı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.