reklam alanı

Şanlıurfalı başarılı ismin kariyerinde yeni sayfa! Yeniden müdürlük görevinde

Türk sermayeli ilaç üreticisi Neutec'te 20 yıldır çalışan Şanlıurfalı tecrübeli isim Ömer Kaplan, İnsan Kaynakları Müdürü oldu.

Şanlıurfalı başarılı ismin kariyerinde yeni sayfa! Yeniden müdürlük görevinde

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İSTANBUL- Şanlıurfalı Ömer Kaplan, Neutec İlaç firması bünyesinde bugün yeni bir sorumluluğa adım attı. 

Türkiye’nin en büyük yerli ilaç firmalarından biri olan Neutec’te, üst düzey bir görev değişimi yaşandı. 20 yıllık kariyerinin 10 yılını Satış Müdürlüğü olarak yapan başarılı isim Kaplan, edindiğin tecrübelerle firmanın da takdirini kazandı. Kaplan, bugün itibariyle şirkette İnsan Kaynakları Müdürlüğü görevine getirildi. 

Görev değişikliğine dair heyecanını paylaşan Kaplan “Yeni görevimde, şirketimizin gelişimine katkı sağlamak ve kurum kültürümüzü daha da güçlendirmek için var gücümle çalışacağım. Satış alanında kazandığım ekip yönetimi ve stratejik bakış açısını, şimdi insan kaynakları süreçlerine aktarmak için sabırsızlanıyorum. Bu yolculukta bana destek olan tüm çalışma arkadaşlarıma, yöneticilerime ve aileme teşekkür ederim. Yeni görevimde, şirketimizin gelişimine katkı sağlamak ve kurum kültürümüzü daha da güçlendirmek için var gücümle çalışacağım” dedi.

Öte yandan şirket, yüzde 100 yerli sermaye ile hızla büyüyen ve kendi ham maddesini üretebilen aynı zamanda yurt dışına portföy satışlarının yanı sıra Amerika, Avrupa ve birçok Asya ülkesinde ihracat yapabilen en büyük yerli ilaç firması olarak sektörde yer alıyor. 


 

Şanlıurfalı başarılı ismin kariyerinde yeni sayfa! Yeniden müdürlük görevinde

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.