reklam alanı

Şanlıurfa'da yarın okullar tatil edilecek mi? Gözler Valilik açıklamasında!

Şanlıurfa genelinde etkili olan kar yağışı ve dondurucu soğuk hava, günlük yaşamı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Yılın ilk günlerinde ulaşımda aksamalara yol açan zorlu kış koşulları, öğrenciler ve veliler arasında “2 Ocak Cuma günü okullar tatil olacak mı?” sorusunu gündeme getiriyor.

Şanlıurfa'da yarın okullar tatil edilecek mi? Gözler Valilik açıklamasında!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa’da etkili olan yoğun kar yağışı ve soğuk hava, günlük yaşamı olumsuz etkiliyor. Özellikle öğrenciler ve veliler, 2 Ocak Cuma günü okulların tatil edilip edilmeyeceğini merakla bekliyor.

Yoğun kar yağışının ardından oluşan don ve buzlanma riski, ulaşımda aksamalara neden olurken, okulların açık kalıp kalmayacağına dair belirsizlik oluşturuyor. Meteorolojik tahminlere göre, yarın hava güneşli olacak ancak sıcaklıklar eksi derecelere kadar düşecek. 

ŞANLIURFA’DA 2 OCAK’TA OKULLAR TATİL Mİ?  RESMİ AÇIKLAMA HENÜZ GELMEDİ

Ancak bu kritik kararla ilgili beklenen resmi açıklama henüz yapılmadı. Şanlıurfa Valiliği kentteki hava şartlarını ve ulaşım durumunu yakından takip ederken, 2 Ocak Cuma günü okulların tatil edilip edilmeyeceğine dair henüz bir duyuruda bulunmadı.

Şanlıurfa Valiliği'nden gelecek resmi açıklama, kararın netleşmesi için büyük önem taşıyor. Öğrenci, öğretmen ve veliler, valiliğin internet sitesi ve sosyal medya hesaplarını anlık olarak kontrol ediyor.

Şanlıurfa'daki eğitim camiası, kararın en kısa sürede açıklanarak mağduriyet yaşanmamasını umut ediyor. Gelişmeler için gözler Valilik’te.

 

Şanlıurfa'da yarın okullar tatil edilecek mi? Gözler Valilik açıklamasında!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.