Şanlıurfa’da dereceler dibin dibini gördü!

Şanlıurfa yine güneşli ama buz gibi bir güne uyandı. Peki bugün hava nasıl olacak?

Şanlıurfa’da dereceler dibin dibini gördü!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa, bugün gökyüzünde parlayan güneşe rağmen dondurucu bir soğukla güne "merhaba" dedi. Son günlerde etkili olan yağışlı havanın ardından bulutların dağılmasıyla birlikte, termometreler adeta dibe vurdu.

GÜNEŞ VAR, SICAKLIK YOK

Sabah saatlerinde dışarı çıkan vatandaşları keskin bir ayaz karşıladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden (MGM) alınan verilere göre, kent genelinde yağış beklenmiyor ancak dondurucu soğuklar etkisini sürdürmeye devam edecek. Gökyüzünün parçalı bulutlu olması beklense de, güneşli aldanmamak gerekiyor; zira hava sıcaklıkları mevsim normallerinin altında seyrediyor.

DERECELER EKSİYİ GÖRDÜ

Şanlıurfa’da bugün ölçülen en düşük hava sıcaklığı -2 derece ile dondurucu seviyelere ulaştı. Gün içerisinde güneşin yüzünü göstermesiyle birlikte termometrelerin en fazla 3 dereceye kadar yükselmesi öngörülüyor.

 

Şanlıurfa’da dereceler dibin dibini gördü!

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.