Bakan Gürlek sosyal medya düzenlemesini anlattı: Yorum yapacaksa kimliği belli olacak

Kamuoyunda “Aile Paketi” olarak bilinen düzenleme ile sosyal medya hesaplarına kimlik doğrulama ve yaş sınırı zorunluluğu getirilmesi planlanıyor.

Bakan Gürlek sosyal medya düzenlemesini anlattı: Yorum yapacaksa kimliği belli olacak

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’de sosyal medya kullanımına yönelik kapsamlı değişiklikler içeren ve kamuoyunda “Aile Paketi” olarak anılan kanun teklifinin önümüzdeki günlerde Meclis’e sunulması bekleniyor.

Düzenleme ile sosyal ağ sağlayıcılarına kimlik doğrulama ve yaş sınırı mekanizması getirilmesi planlanıyor.

BAKAN GÜRLEK: YORUM YAPACAK KİŞİNİN KİMLİĞİ BELLİ OLACAK

Adalet Bakanı Akın Gürlek, katıldığı A Haber canlı yayınında sosyal medyadaki bilgi kirliliği ve hedef göstermelere dikkat çekti.

“HERKES İTİBAR SUİKASTINA UĞRUYOR”

Bakan Gürlek, herkesin itibar suikastına uğradığını belirterek şunları kaydetti: 

 “Sosyal medyada linç var. Sosyal medyada bir şahıs yorum yapacaksa kesinlikle kimliği belli olacak. Herkes itibar suikastına uğruyor. Yargılamayı etkilemeye çalışıyorlar. Şahıs açıklama yapınca kimliği belli olduğu için cezalandırılacak” ifadelerini kullandı.

Bakan Gürlek sosyal medya düzenlemesini anlattı: Yorum yapacaksa kimliği belli olacak

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.