Kabine'de yeni değişim iddiası! İşte gelecek isim

Ankara kulislerinde kabine değişikliği iddiaları gündemde. Buna göre, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’un görevden alınarak yerine İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan’ın atanabileceği konuşuluyor.

Kabine'de yeni değişim iddiası! İşte gelecek isim

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adalet Bakanı ve İçişleri Bakanı'nın değişmesinin ardından kulislerde 1 bakanın daha adı geçmeye başladı. 

Kulislerde en çok konuşulan konuların başında Kültür ve Turizm Bakanlığı geliyor. Bakan Mehmet Nuri Ersoy’un görevden alınabileceği, yerine ise İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan’ın atanabileceği iddia ediliyor.

Cumhuriyet'ten Merve Kılıç'ın haberine göre, Ankara’da kabine değişikliğinin devam edebileceği yönündeki iddialar siyasi kulisleri hareketlendirmeye devam ediyor. 

Bu kapsamda Bülent Turan’ın, AK Parti Grup Başkanvekilliği döneminde Meclis’te aktif siyaset yaptığı ve parti teşkilatlarında karşılığı olan bir isim olduğu belirtiliyor. İçişleri Bakanlığı’nda son dönemde birçok bakan yardımcısının değiştiği, mevcut tabloda yalnızca Turan’ın görevde kaldığı ifade ediliyor.

Bazı AK Parti kaynakları, Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın toplumsal ve ideolojik tartışmaların yoğun olduğu bir alan olduğuna dikkat çekerek, bu nedenle siyasi yönü güçlü bir ismin tercih edilebileceğini öne sürüyor.

Bakan Mehmet Nuri Ersoy döneminde Türkiye’nin turizm gelirlerinde artış yaşandığı ve sektörün pandemi sonrası hızlı toparlandığı vurgulanıyor. 

Kabinede yeni bir değişim olup olmayacağı önümüzdeki süreçte netlik kazanacak.

Kabine'de yeni değişim iddiası! İşte gelecek isim

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.