Yağışlar devam edecek! Vali Şıldak'tan 'son durum' paylaşımı geldi...

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, afet koordinasyon toplantısında son durumu değerlendirdiklerini belirterek "Yedbirlerimiz devam edecek."

Yağışlar devam edecek! Vali Şıldak'tan 'son durum' paylaşımı geldi...

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ŞANLIURFA- Şanlıurfa'yı etkisi altına alan sağanak nedeniyle kurumlarda devam eden mesaiye dair Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak'tan açıklama geldi.

Şanlıurfa genelinde etkili olan yoğun yağış, hayatı olumsuz etkilerken bazı bölgelerde adeta sel yaşandı.

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak,  yağış sonucunda oluşan su baskını ve taşkın olaylarına yeterli ve en hızlı şekilde müdahale etmek amacıyla yürütülen çalışmaları Afet Koordinasyon Merkezi’nde yakından takip ettiklerini duyurmuştu.

Yaptığı açıklama ile yağışların devam edeceğini Vali Şıldak “Bugün İlimiz genelinde görülen yağışların olumsuz etkilerini azaltmaya yönelik çalışmalarımıza devam ediyoruz. Büyükşehir ve Merkez İlçe Belediyelerinin Başkanları ile ilgili kurumlarımızın yetkililerinin katılımıyla gerçekleştirdiğimiz afet koordinasyon toplantısında son durumu değerlendirdik. Yağışların önümüzdeki günlerde de devam edecek olması sebebiyle tedbirlerimiz devam edecek. Sahada gayretle çalışan bütün kurumlarımızın ekiplerine kolaylıklar diliyorum” dedi.

Yağışlar devam edecek! Vali Şıldak'tan 'son durum' paylaşımı geldi...

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.