Şanlıurfa'da sağanak yağış yıktı geçti! AFAD ve İHH ortak müdahale etti

Eyyübiye’de sağanak sonrası biriken sular İHH ekiplerince AFAD koordinasyonunda tahliye ediliyor.

Şanlıurfa'da sağanak yağış yıktı geçti! AFAD ve İHH ortak müdahale etti

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa’da etkisini sürdüren yoğun sağanak yağış, kentin birçok noktasında sele yol açarak hayatı olumsuz etkiledi. 

Yağış nedeniyle bazı bölgelerde su birikintileri oluşurken, çok sayıda ev ve iş yerinde hasar meydana geldi.

Özellikle Eyyübiye ilçesinde su seviyesinin yükselmesiyle birlikte esnaflar, iş yerlerini koruyabilmek için kendi imkanlarıyla biriken suları tahliye etmeye çalıştı. Kent genelinde yaşanan olumsuzluklar, vatandaşların günlük yaşamını zorlaştırdı.

AFAD VE İHH EKİPLERİ TOPDAĞI’NDA SU TAHLİYESİ YAPIYOR

Öte yandan, biriken ve tehlike arz eden suların tahliyesi için çalışmalar da aralıksız sürdürülüyor. Şanlıurfa İHH Arama Kurtarma ekibi, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) koordinasyonunda Eyyübiye’ye bağlı Topdağı Mahallesinde su tahliye çalışmalarına devam ediyor. 

Ekiplerin sahadaki müdahalesiyle risk oluşturan su birikintilerinin kontrol altına alınması hedefleniyor.

Yetkililer, yağışların etkisini sürdürmesi nedeniyle vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyarırken, sahadaki ekiplerin çalışmaları da hız kesmeden devam ediyor.

Şanlıurfa'da sağanak yağış yıktı geçti! AFAD ve İHH ortak müdahale etti

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.