Şanlıurfalı başkandan Bakanlığa öneri: Memurlar teste tabi tutulmalı

ŞASGE Başkanı H. Murat Özakıncı, İçişleri Bakanlığı’nın bağımlılıkla mücadelede atacağı adımların başında, tüm memurlara 6 ayda bir narkotik testi yapılması gerektiğini önerdi.

Şanlıurfalı başkandan Bakanlığa öneri: Memurlar teste tabi tutulmalı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa Satranç Eğitim Gelişim Spor Kulübü (ŞASGE) Başkanı H. Murat Özakıncı, Belediyeler başta olmak üzere devlet dairelerinde görev yapan tüm memurlar ve işçilere 6 ayda bir narkotik testi yapılmasını önerdi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Özakıncı, İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi’ye seslenerek, bağımlılıkla mücadelede atılacak ilk adım olarak bu uygulamanın hayata geçirilmesi gerektiğini belirtti. 

6 ayda bir testi yapılması gerektiğini belirten Özakıncı, şunları kaydetti: 

“Sayın Bakanım, uyuşturucu ile mücadeleyi etkili şekilde sürdürmek ve bu sorunu bitirmek için ilk adım olarak, belediyeler ve devlet dairelerinde görev yapan tüm memurlara ve işçilere 6 ayda bir uyuşturucu testi yapılmasını öneriyorum.”

Şanlıurfalı başkandan Bakanlığa öneri: Memurlar teste tabi tutulmalı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.