Şanlıurfa’da kepenkler enerjisizlikten açılamadı! Esnaf gün boyu beklemede

Şanlıurfa’da kepenkler enerjisizlikten açılamadı! Esnaf gün boyu beklemede

Haliliye’de cadde üzerinde bulunan iş yerleri, yaşanan enerji kesintisi nedeniyle kepenk açamıyor. Sabah saatlerinden itibaren yaşanan kesinti, esnafı zor durumda bıraktı. Mağdur olan esnaf, yaşanan kesintiler nedeniyle iş yapamadıklarını belirterek, yetkililerden sorunun bir an önce çözülmesini talep etti.

Şanlıurfa’da kepenkler enerjisizlikten açılamadı! Esnaf gün boyu beklemede

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

ÖZEL HABER-Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Devteyşti Mahallesi’nde bulunan Açıksu Caddesi üzerindeki esnaf, sabah saatlerinden bu yana yaşanan elektrik kesintisi nedeniyle büyük mağduriyet yaşıyor.

İddiaya göre,  bölgede saat 09.00’dan itibaren bölgede elektriğin kesik olması nedeniyle birçok iş yeri kepenk açamadı.

Günün erken saatlerinde iş yerlerini açmak için gelen esnaf, elektrik olmayınca geri dönmek zorunda kaldı. Özellikle elektrikle çalışan iş yerlerinde faaliyetlerin tamamen durduğu öğrenildi.

ELEKTRİK İÇİN BEKLEYİŞ SÜRÜYOR

Kesinti nedeniyle günlük kazançlarını elde edemediklerini belirten esnaf, yaşanan durumun ekonomik açıdan kendilerini zor durumda bıraktığını ifade etti.  Bazı esnaflar ise gün boyu iş yapamadan beklemek zorunda kaldıklarını söyledi.

Mahalle sakinleri de elektrik kesintisinden olumsuz etkilendiklerini dile getirirken, bölgede hayatın adeta durma noktasına geldiği belirtildi.

Kesinti nedeni henüz netlik kazanmazken, bölgeye saat 16.00 sularında elektrik verileceği öğrenildi. Esnaf ve vatandaşlar yetkililere çağrıda bulunarak sorunun bir an önce giderilmesini istedi. 

KESİNTİLER ESNAFI ZORA SOKUYOR

Esnaf, ara ara yaşanan enerji kesintileri nedeniyle zor durumda kaldıklarını ve günlük iş yapamadıklarını kaydetti. Özellikle gün içerisinde sık sık yaşanan kesintilerin hem müşteri kaybına hem de maddi zarara yol açtığını belirten esnaflar, bu durumun sürdürülebilir olmadığını ifade etti.

Bazı esnaflar, elektrikle çalışan cihazların devre dışı kalması nedeniyle hizmet veremediklerini dile getirirken, bazıları ise ürünlerin bozulma riskiyle karşı karşıya kaldığını söyledi.

Şanlıurfa’da kepenkler enerjisizlikten açılamadı! Esnaf gün boyu beklemede

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.