Şanlıurfalılar dikkat! Beklenen haber geldi

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yarın şehir içi ulaşımın ücretsiz olacağını duyurdu.

Şanlıurfalılar dikkat! Beklenen haber geldi

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla şehir içi ulaşımın ücretsiz olacağını açıkladı. 

Büyükşehir Belediyesinin sosyal medya hesabından yapılan duyuruya göre, 23 Nisan Perşembe günü şehir içi ulaşım ücretsiz olacak.

ULAŞIM ÜCRETSİZ

Büyükşehir tarafından yapılan duyuruda, bayram sevincini birlikte yaşamak için şu ifadeler yer aldı:

“23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda ulaşım ücretsiz! 23 Nisan 2026 Perşembe günü toplu taşıma araçlarımız gün boyu ücretsiz hizmet verecek. Bayram coşkusunu birlikte yaşamak için tüm hemşerilerimizi şehir içi ulaşımda belediyemizin sunduğu bu imkândan faydalanmaya davet ediyoruz.”

Şanlıurfalılar dikkat! Beklenen haber geldi

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.