Şanlıurfa Fenerbahçeliler Derneği’nin Olağan Seçimli Genel Kurulu, dernek binasında geniş katılımla gerçekleştirildi. Üyelerin yoğun ilgi gösterdiği genel kurulda, hem geride kalan dönem değerlendirildi hem de yeni dönemin yol haritası masaya yatırıldı.
GÜVEN TAZELEDİ
Gerçekleştirilen seçimde mevcut başkan Mahmut Kızıldemir, üyelerin oylarıyla yeniden başkanlığa seçildi. Kızıldemir’in yeniden göreve getirilmesiyle birlikte dernekte istikrarın devam edeceği mesajı verildi.
YENİ YÖNETİM ŞEKİLLENDİ
Genel kurulda yapılan seçimle birlikte yeni dönem yönetim kurulu da belirlendi. Listede şu isimler yer aldı:
Mahmut Kızıldemir
Ahmet Aksoy
Ahmet Bülbül
Ali İhsan Çaycı
Aykut Çakmaklı
Bülent Paydaş
Cenap Diş
Haçım İzol
Hakkı Avcı
Halil Yılmayan
Hüseyin Paf
İbrahim Halil Anlı
İbrahim Halil Arıcı
İbrahim Halil Eşiyok
İsmail Nurullah Alp
Kadir Özbey
Keke Bucak
Kemal Ergin
Mehmet Ekinci
Muhammet Kaplan
Mustafa Dedecan
Ömer Ağ
Özgür Aslan
Serhat Gerger
Vehbi Beyaz
KIZILDEMİR: BİRLİK VE BERABERLİĞİ GÜÇLENDİRECEĞİ
Seçim sonrası açıklamalarda bulunan Başkan Mahmut Kızıldemir, genel kurula katılan tüm üyelere teşekkür ederek, “Bizlere yeniden bu görevi layık gören tüm üyelerimize şükranlarımı sunuyorum. Bugüne kadar olduğu gibi, Şanlıurfa Fenerbahçeliler Derneği olarak kulübümüze katkı sunmaya devam edeceğiz. En önemli hedeflerimizden biri; Şanlıurfa’daki Fenerbahçeli iş insanlarını ve taraftarlarımızı aynı çatı altında bir araya getirerek birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmektir. Yeni dönemde de sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerimizi artırarak hem şehrimize hem de camiamıza değer katmayı sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı.

0 Yorum