‘Mangala’nın ustası Şanlıurfa’dan çıktı! Rakiplerine şans tanımadı

Konya’da düzenlenen 8. Akıl ve Zeka Oyunları Türkiye Finalinde Mangala kategorisinde yarışan Siverek Halit Gülpınar Ortaokulu öğrencisi Furkan Altundal, Türkiye birincisi oldu.

‘Mangala’nın ustası Şanlıurfa’dan çıktı! Rakiplerine şans tanımadı

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Konya’da düzenlenen 8. Akıl ve Zeka Oyunları Türkiye Finalinde, Mangala kategorisinde Şanlıurfa’yı temsil eden Siverek Halit Gülpınar Ortaokulu öğrencisi Furkan Altundal, büyük bir başarıya imza attı.

Mangala kategorisinde yarışan Furkan Altundal, Türkiye genelinden gelen rakiplerini geride bırakarak Türkiye birincisi oldu.  Şampiyonluk kürsüsüne çıkan Furkan Altundal, Şanlıurfa’ya önemli bir başarı kazandırdı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Konya’da düzenlenen 8. Akıl ve Zekâ Oyunları Türkiye Finali’nde, Mangala kategorisinde Şanlıurfa’mızı büyük bir gururla temsil eden Siverek Halit Gülpınar Ortaokulu öğrencimiz Furkan Altundal, tüm rakiplerini geride bırakarak Türkiye Birincisi olmuştur. Şehrimize bu büyük gururu yaşatan ve zekasıyla göğsümüzü kabartan sevgili öğrencimiz Furkan’ı, bu başarıda büyük emekleri olan danışman öğretmeni Sefer Bakçı’yı, koordinatörler Hamza Işık, Mehmet Salih Yıldız ve Mehmet Binici ile okul idaremizi yürekten tebrik ediyoruz.”

‘Mangala’nın ustası Şanlıurfa’dan çıktı! Rakiplerine şans tanımadı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.