Saadet Partisi Milletvekili ve Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mesut Doğan, 19 Haziran Cuma günü bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Şanlıurfa’da olacak.
Türkiye'nin içinde bulunduğu siyasi, ekonomik ve sosyal gelişmelerin ele alınacağı belirtilen ziyaret kapsamında parti teşkilatları, sivil toplum kuruluşları ve basın mensuplarıyla bir araya gelinecek.
Gerçekleştirilecek görüşmelerde hem ülke gündemi hem de Şanlıurfa'nın öncelikli sorunlarının masaya yatırılacağı aktarıldı.
Ziyaret programı çerçevesinde basın toplantısı da düzenlenecek.
Toplantıda açıklamalarda bulunacak olan Genel Başkan Yardımcısı Doğan’ın, Türkiye’nin karşı karşıya bulunduğu ekonomik tablo, dış politika gelişmeleri ve Saadet Partisi’nin çözüm önerilerine ilişkin değerlendirmelerde bulunacağı belirtildi.
Şanlıurfa temaslarını aynı gün içerisinde tamamlayacak olan Genel Başkan Yardımcısı Doğan, programının ardından Ankara’ya dönecek.
Saadet Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Halil Yiğit, ziyaretin Şanlıurfa ve ülke gündemine dair önemli değerlendirmelere sahne olacağını ifade etti.
Kaynak: haber merkezi
0 Yorum