Şanlıurfalılar alarmları kurdu! Gözler yarın sabah 06.00’da

2026 FIFA Dünya Kupası'ndaki ikinci maçında yarın TSİ 06.00'da Paraguay ile karşılaşacak A Milli Futbol Takımı, hazırlıklarını tamamladı. Avustralya maçında olduğu gibi Şanlıurfalı futbolseverlerin bu karşılaşma için de sabahın erken saatlerinde ekran başında olması bekleniyor.

Şanlıurfalılar alarmları kurdu! Gözler yarın sabah 06.00’da

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2026 FIFA Dünya Kupası'ndaki mücadelesini sürdüren A Milli Futbol Takımı, turnuvadaki ikinci maçında Paraguay ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı.

Ay-yıldızlılar, 20 Haziran Cumartesi günü TSİ 06.00’da San Jose Park’ta Paraguay ile karşı karşıya gelecek.

MONTELLA’YA DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ

Teknik direktör Vincenzo Montella yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık olarak yapıldı. İdmanda tüm futbolcular takımla birlikte çalıştı.

Antrenman öncesinde saha kenarında görev yapan basın mensupları, 52 yaşına giren İtalyan teknik adama pasta ikram ederek doğum gününü kutladı.

BAKAN BAK VE TFF BAŞKANI TAKIMI YALNIZ BIRAKMADI

Milli takımın turnuva öncesindeki son çalışmasını Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ile Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu da takip ederek teknik heyet ve futbolculara başarı dileklerinde bulundu.

ŞANLIURFALILAR YİNE EKRAN BAŞINDA OLACAK

Turnuvanın ilk maçında Avustralya karşısında erken saatte ekran başına geçen Şanlıurfalı futbolseverlerin, TSİ 06.00'da başlayacak bu kritik Paraguay karşılaşması için de yine sabahın ilk ışıklarıyla birlikte milli heyecana ortak olması bekleniyor.

 

Şanlıurfalılar alarmları kurdu! Gözler yarın sabah 06.00’da

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.