Şanlıurfa'da 20 dönümlük tarla icradan satılacak! Muhammen bedeli 1,3 milyon lira

Birecik'te 20 dönümlük bir, tarla borç nedeniyle icra yoluyla satışa çıkarıldı.

Şanlıurfa'da 20 dönümlük tarla icradan satılacak! Muhammen bedeli 1,3 milyon lira

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Birecik İcra Dairesi tarafından yayımlanan ilana göre, Şanlıurfa'nın Birecik ilçesine bağlı Meteler Mahallesi Çamurluk mevkisinde bulunan 20 bin metrekarelik (20 dönüm) tarla, bir borcun tahsili amacıyla icra yoluyla satışa çıkarıldı.

İlanda yer alan bilgilere göre, 148 parselde bulunan taşınmazın imar durumunun bulunmadığı belirtilirken, bilirkişi tarafından belirlenen muhammen bedel ise 1 milyon 312 bin 500 TL olarak açıklandı.

SATIŞ ELEKTRONİK ORTAMDA YAPILACAK

Taşınmazın satışı, UYAP e-Satış sistemi üzerinden elektronik ortamda gerçekleştirilecek. İlk artırma 30 Temmuz 2026 saat 10.04'te başlayacak ve 6 Ağustos 2026 saat 10.04'te sona erecek.

İlk artırmada satışın gerçekleşmemesi halinde ise ikinci artırma 3 Eylül 2026 tarihinde başlayacak, 10 Eylül 2026 tarihinde tamamlanacak.

TAPU KAYDINDA TEDBİR ŞERHİ BULUNUYOR

İlanda, taşınmazın tapu kaydında Gaziantep 10. Aile Mahkemesi tarafından konulmuş ihtiyati tedbir şerhi bulunduğu bilgisine de yer verildi. Tedbirin kapsamına ilişkin ayrıntılar ise ilan metninde paylaşılmadı.

Şanlıurfa'da 20 dönümlük tarla icradan satılacak! Muhammen bedeli 1,3 milyon lira

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.