Şanlıurfa’da vatandaşın yüzünü güldüren karar: Ekmeği 6,50 TL’ye düşürdü

Şanlıurfa genelinde ekmek fiyatları 15 TL seviyesine ulaşırken, Akçakale’de bir fırıncı yüksek fiyatlara tepki göstererek ekmeği 6,50 TL’den satışa sunmaya başladı.

Şanlıurfa’da vatandaşın yüzünü güldüren karar: Ekmeği 6,50 TL’ye düşürdü

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AKÇAKALE - Şanlıurfa genelinde ekmek fiyatları 15 TL'den satılıyor. 

Akçakale’de  de Ekmek fiyatlarına tepki gösteren bir fırıncı fiyatlara dikkat çekmek için örnek bir uygulamaya imza attı.

Akçakale ilçesine bağlı Bolatlar Mahallesinde fırıncılık yapan bir esnaf, yüksek ekmek fiyatlarına tepki göstererek ekmeğin fiyatını 6,50 TL’ye indirdi. 

Oğlu ile birlikte işlettiği fırında satış yapan fırıncının bu kararı mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı.

Vatandaşların artan yaşam maliyetleri nedeniyle zorlandığını belirten fırıncı, ekmeğin temel bir ihtiyaç olduğunu vurgulayarak daha uygun fiyata vatandaşlara ulaştırmayı amaçladığını ifade etti.

Mahalle sakinleri ise bu kampanyayı memnuniyetle karşıladı.

Şanlıurfa’da vatandaşın yüzünü güldüren karar: Ekmeği 6,50 TL’ye düşürdü

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.