Ankara Şanlıurfalılar Derneği Başkanı Mehmet Çiçek ve Başkan Yardımcısı Remzi Karakaş, AK Parti Genel Merkez Çevre ve Şehircilik Politikaları Başkan Yardımcılığı görevine atanan Abdulkerim Gök’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyarette Çiçek ve Karakaş, Gök’e yeni görevinde başarılar dileyerek görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.
Görüşmede Şanlıurfa ve bölgeye yönelik çalışmaların yanı sıra kent gündemine ilişkin çeşitli konular hakkında değerlendirmelerde bulunuldu.
Ziyaretin ardından açıklama yapan Abdulkerim Gök, Ankara Şanlıurfalılar Derneği Başkanı Mehmet Çiçek ile Başkan Yardımcısı Remzi Karakaş’a nazik ziyaretleri için teşekkür ederek memnuniyetini ifade etti.

0 Yorum