Akçakale İlçe Halk Kütüphanesi’nde tefriş ve donatı çalışmaları tamamlanırken, hizmete açılış için artık geri sayım başladı.
Akçakale Kaymakamı Ali Cemal Altınöz, kütüphaneyi ziyaret ederek son kontrolleri gerçekleştirdi. Kaymakam Altınöz, eksikliklerin giderilmesi ve yapılması planlanan değişikliklerle ilgili yetkililerden bilgi alarak gerekli talimatları verdi.
HER YAŞ GRUBUNA HİTAP EDECEK
Modern ve ferah yapısıyla öne çıkan kütüphanede çocuklar, gençler ve yetişkinler için farklı kullanım alanlarının yer alması planlanıyor.
Kütüphanede okuma salonlarının yanı sıra çeşitli atölye ve eğitim alanları da bulunacak. Yeni kütüphanenin, ilçede kitap okuma alışkanlığının geliştirilmesine ve eğitim-kültür faaliyetlerinin artırılmasına katkı sağlaması bekleniyor.
1 EYLÜL’DE KAPILARINI AÇIYOR
Akçakale İlçe Halk Kütüphanesi’nin 1 Eylül itibarıyla kademeli olarak vatandaşların hizmetine açılacağı belirtildi.
Kütüphanenin özellikle öğrenciler ve gençler başta olmak üzere ilçedeki vatandaşlar için önemli bir sosyal ve kültürel alan oluşturması bekleniyor.


0 Yorum