Flash TV satıldı! İşte yeni sahibi…

Türk televizyonculuğunun köklü markalarından Flash Haber TV, TMSF kayyum sürecinin ardından satıldı.

Flash TV satıldı! İşte yeni sahibi…

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Flash TV, eğlence kanalı konseptiyle yeni logosu ve yayın anlayışıyla yeniden yapılanma sürecine girdi. "Çatlı" filminin yapımcısı olan Safe Media, televizyon sektörüne adım atarak Flash TV’yi bünyesine kattığını duyurdu.

 Yeni dönemde kanalda özgün eğlence programları, yarışmalar, müzik, kültür-sanat içerikleri, sinema filmleri, diziler ve farklı yaş gruplarına hitap eden yapımların yer alacağı öğrenildi.

NE OLMUŞTU?

Flash TV, 9 Ocak 2025 tarihinde Bankpozitif ve Payfix Ödeme Kuruluşu’nun sahibi Erhan Kork tarafından satın alınmıştı. Kork’un kanalı devralmasının ardından yayın yönetimi için Ersoy Dede’nin adı geçmişti.

Ancak Erhan Kork hakkındaki çok sayıda suçlama nedeniyle tutuklandı. Kork’un tutuklanmasının ardından TMSF kanala kayyum atayarak satış sürecini başlattı. Son devir işlemleriyle birlikte kanal yeni yönetim yapısına kavuştu.

Flash TV satıldı! İşte yeni sahibi…
reklam alanı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.