Şanlıurfa Milletvekili Önen’in evlat acısı! Kızını kaybetti

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdulkadir Emin Önen’in 23 yaşındaki kızı Fatma Önen, tedavi gördüğü Ankara’daki hastanede hayatını kaybetti.

Şanlıurfa Milletvekili Önen’in evlat acısı! Kızını kaybetti

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Abdulkadir Emin Önen’in 23 yaşındaki kızı Fatma Önen, tedavi gördüğü Ankara’daki hastanede yaşamını yitirdi.

Bir süre önce geçirdiği mide ameliyatının ardından rahatsızlanan Fatma Önen, yaklaşık iki haftadır Ankara’da bir hastanede tedavi görüyordu.

Sağlık durumunun ağırlaşması üzerine entübe edilen Önen, bu sabah saatlerinde doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti.

Genç yaşta yaşamını yitiren Fatma Önen’in vefatı, ailesi ve yakınları başta olmak üzere sevenlerini yasa boğdu.

İpekyol Medya Grubu olarak merhumeye Allah’tan rahmet; başta ailesi olmak üzere tüm yakınlarına, sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.

Şanlıurfa Milletvekili Önen’in evlat acısı! Kızını kaybetti
reklam alanı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.