kaynak olarak ekleyin
Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimliği tarafından otopark ve altyapı çalışmaları için ihale düzenlenecek.
İki kısımdan oluşan iş kapsamında Haliliye Ek Hizmet Binası’nın otopark zeminine beton izolasyonu yapılacak. Ana Binada bulunan elektrik galeri tünelinde ise tadilat ve onarım çalışmaları gerçekleştirilecek.
4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 19’uncu maddesine göre açık ihale usulüyle yapılacak ihaleye teklifler EKAP üzerinden elektronik ortamda verilecek.
İhale, 22 Eylül 2026 tarihinde saat 11.00’de Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi İhale Birimi’nde yapılacak.
İşin süresi yer tesliminden itibaren 70 gün olarak belirlendi. Sözleşmenin imzalanmasının ardından 5 gün içinde yer teslimi yapılacak.
İhale yerli isteklilere açık olacak. İstekliler işin tamamına veya ayrı kısımlara teklif verebilecek.
İhaleye katılacak firmalardan, son 15 yıl içinde teklif bedelinin en az yüzde 50’si oranında benzer iş deneyimi istenecek. İnşaat, Elektrik, Elektrik-Elektronik Mühendisliği ve Mimarlık bölümlerine ait mezuniyet belgeleri de benzer işe denk kabul edilecek.
İhalede sınır değer katsayısı 1 olarak belirlendi. Sınır değerin altında kalan teklifler, açıklama istenmeden reddedilecek.
İsteklilerin teklif bedelinin en az yüzde 3’ü oranında geçici teminat sunması gerekiyor. Tekliflerin geçerlilik süresi ise ihale tarihinden itibaren 120 gün olacak.
İhaleye katılmak isteyen firmaların ihale dokümanını EKAP üzerinden indirmesi ve tekliflerini elektronik imza kullanarak son teklif verme saatine kadar sisteme iletmesi gerekiyor.
Kaynak: HABER MERKEZİ


0 Yorum