Bakan Gürlek’ten seçim tarihi açıklaması!

Adalet Bakanı Akın Gürlek, 2028 yılında yapılması planlanan Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin, AK Parti teşkilatlarına önemli sorumluluklar düştüğünü belirterek, “Hep birlikte Türkiye Yüzyılı’nı tekrardan Cumhurbaşkanımızın riyasetinde seçtirmemiz gerekiyor” dedi.

Bakan Gürlek’ten seçim tarihi açıklaması!

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
Haberlerimizi Google'da Takip Edin Gelişmelerden anında haberdar olun.
Google'da tercih edilen
kaynak olarak ekleyin

Adalet Bakanı Akın Gürlek, çeşitli ziyaret ve toplantılara katılmak üzere geldiği Adana’da, AK Parti İl Başkanlığında basın toplantısı düzenledi.

Konuşmasında 2028 yılında yapılması planlanan Cumhurbaşkanlığı seçimine değinen Gürlek, teşkilat mensuplarına sahada çalışma çağrısında bulundu.

Gürlek, “2028 yılında Cumhurbaşkanımızı tekrar seçmek için bir seçim düzenlenecek. Bu konuda teşkilatlara, kıymetli teşkilat mensuplarımıza, dava arkadaşlarımıza, yol arkadaşlarımıza çok önemli sorumluluk düşüyor” ifadelerini kullandı.

Teşkilat mensuplarının vatandaşlarla bir araya gelerek çalışmalarını sürdürmesi gerektiğini belirten Gürlek, “Hep birlikte; el ele, kol kola, kardeşlik hukukuyla, kardeşlik riayetiyle sahada olarak vatandaşlarımıza anlatarak inşallah Türkiye Yüzyılı’nı tekrardan Cumhurbaşkanımızın riyasetinde seçtirmemiz gerekiyor” diye konuştu.

 

Bakan Gürlek’ten seçim tarihi açıklaması!
reklam alanı

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.